3 stævner i juni

Skrevet af

Vallensbæk (foto: Søren Helmsøe)Der er tre løb/stævner i løbet af juni. Skriv gerne en besked herunder, hvis du regner med at deltage…

Jyske Ås – d. 14. juni: Hel- og halv maraton i godt bakket terræn. Løbet finder sted i Nordjylland og kan være hårdt pga. bakkerne – men der køres på god asfalt og der er plads til alle. Læs mere om løbet på http://jyske-aas.dk/. Der kan tilmeldes på dagen, senest kl. 10.30. Prisen er kr. 100,- for helmaraton og kr. 50,- for halvmaraton.

Ringsted – d. 21. juni: ½ maraton – et løb for motionister og et løb for elite, samt forskellige børneløb. Læs indbydelsen her… Vi laver samlet tilmelding, så skriv til Sune på sune@vrk.dk, hvis du vil deltage. Tilmelding senest d. 10. juni!

DM og stævne for B-løbere i Vallensbæk – d. 26.-28. juni: Der er  DM på vej (på banen i Vallensbæk) for skatere med A-licens og stævne for løbere med B-licens i denne weekend. Læs indbydelsen her… Der er klubvis tilmelding, så skriv til Sune på sune@vrk.dk senest d. 10. juni, hvis du vil deltage. Hvis du ikke kan deltage, så kom forbi og hep på vores løbere!

2 Kommentarer til “3 stævner i juni”

 1. Dorthe Olsen

  Jeg vil gerne afsted til både Jyske Ås og Ringsted – men mangler kørelejlighed… Er der andre, der skal med?

  #40
 2. Sune Jensen

  Pt. er 10 fra VRK der skal med til Ringsted: Erik Baunegård, Sune Jensen, Dorthe Olsen, Christopher Ouzman, Nicoline Roelofs Christensen, Henk Roelofs, Jesper Bjerre, Maria Ander Lambertsen, Georg Lee Dann og Kasper Erbou Hansen.

  Både Erik, Jesper og måske Henk og Kasper har bil med ledige pladser, så transporten bliver ikke noget problem.

  #58

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af