Fire musketerer i Tyskland

Skrevet af

Løb på NordstrandOm Dumas ville havde accepteret sammenligningen er nok tvivlsomt og man skal nok anstrenge sig for at se Sune, Paolo, Benny og Christopher fægtende ned igennem Tyskland forfulgt af Kardinalens onde håndlangere, men ånden var der og kæmpet fik vi…

Kl 0500 var det afgang fra Københavnstrup og humøret var så som så, da de fleste af os ikke havde fået øjne eller nok søvn… Hvem fa’en går også i seng kl 2100?

Vi ankom i god tid tog os en kører tur (i bil) på rundstrækningen –man skulle løbe en rundstrækning 3 gang altså ca. 14 km- og prøvede at gøre os kloge på ruten. Vi var især opmærksomme på vindretning og slemme hjørner, men burde havde givet selve opløbstrækningen mere opmærksomhed.

LØBET:

Der var kamp om de forreste pladser, og der var flere aftaler der skulle på plads. Min egen var at holde mig i nærheden af Sune qua hans store løbserfaring og ”Benny havde jeg også et godt øje til” da jeg håbede at så mange af os samlet ville øge chance for et godt resultat… derudover ragede Sutton Atkins og Lars godt op i feltet så sålænge man kunne se dem var den ikke helt gal…

Løbet var en rodet affære, præget af meget taktik. Med det skal forstås tempoets ekstremt varierende karakter, lige pludselig man kørte 40+ for dernæst at nærmest stoppe op og køre 20.

Det var meget præget af pack skifte og tilpasning og her vil jeg meget gerne rose Sune for den trænings session hvor man tvinger sig plads i et pack, uden den evne til at skabe sig plads er man solgt og jeg brugte den ivrigt. Paolo forlod hurtigt fører feltet, han brød sig ikke om det skiftende tempo og det skal siges at jeg selv synes det er belastende… Så var de 3 musketerer tilbage og så vidt det var muligt hjalp vi hinanden, ved at give plads når man blev lukket ude af et pack. Første runde gik i tiden 26 min.

Næste runde forløb på samme måde med pludselige ryk og løbsfavoriter besluttede at løbet ville være for risikofyldt hvis det sluttede som en samlet spurt og så skred de. Her mistede vi Benny og det kom til at koste dyrt fordi han endte i en lille bitte gruppe hvor han måtte arbejde hårdt for føden. Sune så som sædvanen tro ud som om han kørte uden at det rørte ham, jeg selv prøvede bare at positionere mig så godt jeg kunne. Anden runde blev passeret 58 min.

Den sidste runde var hård jeg var presset og hang kun lige på, Sune derimod havde overskud og begyndte at tage føringer, jeg havde slet ikke overskud til den slags og tænkte bare på overlevelse.

Desværre for Sune begik han en mindre fejl i og med han troede at han lå og tog føringer for et lille felt, men virkeligheden var, at felten var ca. 50 mand stort, og Sune skulle bare have leget lurpasser.

De sidste 8 km var en overlevelse for undertegnet, og jeg frygtede flere gange at feltet ville speede op, men heldet er med de tossede :)

Opløbet var et løb i sig selv, Sune havde placeret sig godt og lå rigtigt placeret men desværre blev han fanget på midten og dermed var han ude af løbet i løbet- her var det at vi skulle have brugt vores tid og set at opløbet var alt, alt for snævert til et felt på 50 mænd-. Jeg kom susende bagfra og fik udnyttet min force, som er hovedet under armene og fuld skrald over en kort distance, jeg avancerede omkring 20 pladser i spurten, men skal der siges noget negativt var det at jeg ikke fik mig placeret godt nok inden opløbet for så havde det set rigtig godt ud. Dog havde jeg solgt en placereing som nr. 28 inden løbet så jeg var glad og når man napper sin træner i opløbet giver det også en sær rar fornemmelse som så kan kompensere alle de gange han har kørt en sønder og sammenJ.

Tiden for Sune og Christopher var 1:18:37 og for Paolo og Benny 1:27:00 alt i alt yderst tilfredsstillende for de fire musketerer, derudover VANDT FCK mesterskabet, så min søndag var SUUUPER.
EPILOG: Tyskerne er et mærkeligt folkefærd, blandt præmierne til juniorerne var et skateboard??? OK,  gi’r man så en bokser en bade bold? Den spekulerede Sutton og jeg meget på… Derefter trådte jeg ind i et Salvador Dali billede, da vi endte i Flensborg hos OTTO DUBORG, hele dette kæmpe supermarked bestod i alkohol og slik, Jeg tror aldrig jeg har set så stor en samling af skum fidusser og folk bærer det ud. Jeg fatter det ikke jeg mener KULHYDRATER i alle afskygninger og farver, uden at lyde frelst så væmmes man en smule, dog ikke mere at jeg købte en ramme colaer, og så var det ellers hjemad. Jeg glæder mig allerede til næste weekend så skal Næstved have fuld skrald…

2 Kommentarer til “Fire musketerer i Tyskland”

 1. Dorthe Olsen

  Den officielle resultatliste

  #36
 2. Arne

  En traumatisk oplevelse for I fire, eller måske snarere en stor oplevelse, og lærerig.
  Christoffer øste i hvert fald ud af sin erfaring og specielt erfaring fra dene tur ved tirsdags undervisningen. Godt, spændende og lærerigt, især det at have Christoffer lige bagved, skrigende sig hæs at vi skal lukke hullet op til den der stak, om det så skal koste den sidste energi, så er det tjent hjem. Et godt pust der lægger til oven i det Sune og Dorthe har giver os.

  #39

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af