Rolling Vikings ta’r guld og sølv…

Skrevet af

Varberg podiumEndnu en beretning fra 12-timers løbet i Varberg. Skrevet af Christopher Ouzman.

Det var en sand triumf for de to hold som deltog i Varberg, men før vi bryder ud i et brøl og klapper os selv på skuldrene spoler vi lige filmen 24 tilbage…

Vi var 12 tilmeldte, men en blev syg og en anden måtte melde fra og ind fra side trådte Henk og hans datter Nikoline. Et kæmpe stort tak til dem for det skulle vise sig at der var brug for alle. Turen derned varslede ikke godt vejr, men som de fødte optimister vi var/er var vi fuld af fortrøstning til at det ”nok skulle vende”… Rene og Tore begyndte så småt at lægge i gryden til deres indbyrdes konkurrence, Paolo og undertegnet mente også lige der skulle der skulle måles testetoron, og det tegnede til at blive en forrygende konkurrence med alle de beskidte tricks der findes i faget?

De to hold var sådan sat sammen at en konkurrence imellem dem skulle være mulig, og for denne lille geni streg stod Tore for, når man så lægger til at vi fik to substitutter er det helt utroligt at de to hold var så jævnbyrdige.

Banen var i starten våd og ikke særlig grip venlig, for at føje spot til skade var skifte zonen lagt op ad bakke med en strid modvind som i den grad tappede kræfter. Vinden var i det hele taget en dræber og påvirkede alle løbere. Kunne man finde et pack var det bare med at ligge sig bagved. Ellers var det godt organisatorisk bygget op om end de 2 mål måtter var irriterende at skulle passere så mange gange.

De 4 første timer.
Det stod hurtigt klart at Rolling Vikings var chanceløse vi lå sidst i konkurrence, men så trådte officials fra vores to hold ind og fik gjort opmærksom på at vi altså var tilmeldt i motion og ikke Elite, det hjalp på stillingen og vi rykkede straks op på første og anden pladsen. Kampen mellem de to hold var lå også i dens valg af taktik, Hold 1, Hvor  Sune var Kaptajn bestod i at hver løber fik længere pauser, men tilgengæld så løb lidt længere. Undertegnets Hold valgte tidligt at kun køre en omgang med fuld knald, pausen blev så tilgengæld lidt kortere. Hvilke taktik der er den bedste kan altid diskuteres men det endte med at begge hold mer eller mindre fulgte det mønster som hold 2 brugte. Det skal nævnes at dette var også taktikken som elite holdene brugte. Efter 2-3 timer var undertegnet bekymret, jeg var presset og med 10 timer igen så det ud som en ørkenløs vandring, ydermere blev jeg demoraliseret da jeg sammen med Sune havde etableret et udbrud som skulle skabe et hold til de andre svenske hold… Pludselig imens vi kører fuld speed ned af bakken i medvind bliver vi overhalet??? Sune kigger overrasket på mig og siger ”han havde da fart på?!”  Fart på var en mild underdrivelse han kørte som om fanden var efter ham! Jeg kan sagtens acceptere at der findes folk der rulle hurtigere end en selv, men her ligger man og gir den fuld spade og så kommer der en raket forbi en og får en til at ligne formanden for vårbasse pensionist forening. DEN SVED? Skide elite rullere kan man ikke punktere deres hjul?

5-8  time.
Vi havde nu fjernet os så meget fra de andre at det stod klart at vores rivaler skulle findes hos hold et. Vi havde fået et lille bitte forspring, men hver gang Sune spandt sine skøjter på forsvandt det forspiring sjovt nok og så skulle man ud at kæmpe som en sindssyg for at hente lidt igen. Her skal nævnes at Chris (Tores søn) tog sit første styrt da han mente, at han kunne følge undertegnet ned af bakken. Kan man ikke vinde på en pæn måde må man jo bruge beskidte tricks og det varslede Holds 2 taktik som fra nu af blev en kende mere hård. Sune skulle lidt senere mærke hvad det vil sige at konkurrere med ”Psykopaterne fra Vesterbro” bedst som Sune havde været ude og ligge i nogle af sine frygtede omgange og var godt træt regnede han med et skift og ja der lå den gode Chris i græsset og sov, og tror da nok at Sune var en kende negativ da han fandt ud af at han måtte tage en omgang til? Vi vækkede selvfølgelig Chris i god tid -ca. 10 sek efter at skiftet skulle havde sket- og gjorde opmærksom på at han skulle havde været afsted? Trætheden begyndte at melde sig hos flere og omgangen blev ikke spredt som man kunne ønske sig. Det er hvad man kan forvente, men tror også at bedre planlægning fra start af havde fordelt omgangene bedre, selvfølgelig går der konkurrence i den og så kommer de bedre skøjteløber til at dominere mere end andre, jeg tror dog at variation bør max være 10% og som man kan se er dette ikke tilfældet… her har vi noget at lære til Le Mans for her bliver alle nød til at trække deres del af læsset!

9-11 time.
Nu var folk trætte, og tempoet faldet betydeligt, nu gjaldt det om at køre smart! Taktikken for mit eget vedkomne var, at stort set ligegyldigt hvor langsomt packet kørte så lagde jeg mig bag dem i modvinds siden og lige så snart jeg var trukket op så passerede jeg dem, det var ikke en smuk taktik, men den virkede og den sparede mig for en masse kræfter. Benny som havde fået sig en or’ntlig skraber i græsset var begyndt at gøre sig gældende og Lille stoffer var begyndt at få sin anden luft. Henk kørte meget stabilt under hele forløbet, men han følte aldrig at han kunne give den gas på bakkerne – som han sagde han turde ikke- og det skal siges at man kunne godt nok få super knald på hvis man trådte speederen i bund. Tore lå stabilt under hele løbet men blev efter eget udsagn overrasket over at han ikke havde kørt mere- igen må man sige at planlægning er super vigtigt? men så har vi lært det. Lene havde taget sin dejlige datter Kirstine med og det var nok grunden til at hun ikke fik kørt sig helt ud. Undertegnet fik kørt sig selv helt ud i hegnet og den sidste time var jeg ikke mange potter pis værd, til alt held stod fik både Chris og Benny deres anden vind.

Den12 time.
Jeg er typen, der ikke ryger eller drikker til gengæld, spillede jeg alle mine fodboldkampe som var det en VM finale, det grinede mine venner altid af (det gør de stadigvæk) derfor sker det også at jeg går død FULDSTÆBNDIGT død, Varberg var ingen undtagelse, da der var ca. 6 omgange kørte jeg mit sidste lap og kramper sad og lurede, jeg vidste at hvis jeg gik ud igen var der en kæmpe sandsynlighed for at jeg bare ville falde om  i græsset med krampe, så jeg tog en hård beslutning jeg udelukkede mig selv får de sidste 5 runder… kampen mellem hold 1 og 2 var egentlig slut, men jeg er sikker på at hvis man havde lagt sig med depechen ude i græsset så havde man pustet til håbet hos hold1… Benny rullede 3 flotte runder til sidst, han havde fundet et pack med en god speed og så var det bare med at følge dem rundt.
Det var en smuk og retfærdig sejr?

Varberg to-rivaler

Duellerne: Der var lagt op til dueller imellem Rene og Tore og Undertegnet mod Sune, Chris mod lille Stoffer far mod Datter. Plus en del andre som jeg gik glip af, men her er efter min overbevisning resultatet?

Rene vs Tore 1-0 (Yep Rene vinder med sit vilde rush og antal omgange)

Lille Stoffer vs Chris 1-0 (Chris så ud som en vinder men to gange i asfalten og et super comback af Lille Chris gjorde udslaget)

Sune mod undertegnet 2-1 (jeg blev fuldstændigt vasket af Sune ude på banen, tilgengæld var vores taktik en smule bedre, men næsegrus beundring for Sunes konstante tempo det er FOR VILDT…

Henk vs Nikoline 1-1 Nikoline kørte bedre i starten men Henk var konstant hele vejen igennem derfor må denne ende uafgjort.

Benny vs Paolo 1-0 en smal sejer til Benny, begge kørte rigtigt godt og flot men, Paolo fik ikke udnyttet sit fulde potentiale- Hvilket igen skal tilskrives planlægning…

Afrunding.
Det var en super tur, og vi lærte en masse samtidig havde vi det skide sjovt? Stor tak til alle som var med I bidrog alle til en super oplevelse. Specielt en stor tak Tore for dit kæmpe arbejde, og Lene fordi du gad at køre mig hjem, jeg havde sgu aldrig klaret det alene?  og en special tak til Rene, du er bare for lækker og vil meget gerne dele madras med dig næste gang og kan vi få Lene med tror jeg sgu den er i vinkel?

Rolling Vikings 1
Namn Varv Klass
Sune Jensen 40 Inlines Motion
Rene Sølje 39 Inlines Motion
Paolo Rosati 31 Inlines Motion
Chris Husum Nielsen 26 Inlines Motion
Linda Birkholm 23 Inlines Motion
Erik Baunegård 13 Inlines Motion

Rolling Vikings 2
Namn Varv Klass
Christopher R.F. Ouzman 40 Inlines Motion
Benny Orloff 36 Inlines Motion
Henrik Vormsborg 27 Inlines Motion
Tore Brynaa 27 Inlines Motion
Christoffer Nerild 24 Inlines Motion
Lene Husted Olesen 20 Inlines Motion

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af