Første gang på rullere?

Skrevet af

Har du aldrig kørt på rulleskøjter før? Vil du gerne lære det?

Vesterbro Rulleskøjte Klub arrangerer “absolut begynder” – træninger, hvor alle kan være med. Du behøver altså ikke være medlem af klubben for at deltage (men vi håber selvfølgelig, at du får lyst til at komme igen) og det er gratis at deltage.

Vi har foreløbig planlagt 3 torsdage: d. 16., 23. og 30. april 2009.

Se flere oplysninger om tid og sted i vores kalender: http://www.vrk.dk/kalender/.

12 Kommentarer til “Første gang på rullere?”

 1. Jane

  Hej med jer,
  Jeg har netop investeret i et par rulleskøjter (side by side) og har her i påsken været ude for første gang (tre gange i alt). Jeg bor i Ørestad tæt på Amager Fælled, så mulighederne for at løbe er optimale – på fælleden fik jeg jeres kort af en anden løber – han kunne se, jeg var nybegynder. Jeg kan løbe, men har svært ved at standse, dreje etc. Jeg fandt en artikel om teknik på inliners, men har ikke kunnet finde det samme for side by side-skøjter – er teknikken den samme? Findes der en artikel eller en bog, der kan hjælpe mig på vej. Overvejer derudover jeres træning for nybegyndere.
  Venlig hilsen
  Jane

  #15
 2. Dorthe Olsen

  Hej Jane

  Et stykke af vejen er teknikken den samme, men det er ikke alt der er ens.

  Du har nok ret i, at der ikke findes noget om side-by-side teknik, ikke på dansk i hvert fald. Prøv evt. at søge på engelsk (quad roller).

  Men du skal være rigtig velkommen til vores tirsdagstræning (se tid og sted i kalenderen) eller til en af de særlige nybegynderaftener, der er nævnt ovenfor. Vores instruktør til begge dele er rigtig god til at klare både inline-skøjter og side-by-side.

  Mvh. Dorthe

  #16
 3. Sanne Prestegaard

  Hej

  Vi er nogle stykker, der meget gerne vil begynde at køre på rulleskøjter. Desværre kan vi ikke i april, er det en chanche for at I laver ““absolut begynder” – træninger i maj evt. andre dage end torsdag ?

  mvh
  Sanne

  #21
 4. Lena Haulrig Lorentzen

  Hej

  Jeg vil også begynde at køre på rulleskøjter i maj mdr. Ligemeget om dagene.
  Til Sanne: Håber det lykkes for denne gang! :)

  Mvh
  Lena

  #22
 5. Sune Jensen

  Sidste nyt er at vores instruktør siger at der også vil komme nogle “Absolut begynder” træninger i maj, så hold øje med kalenderen her på hjemmesiden: http://kalender.vrk.dk

  Mvh
  Sune

  #23
 6. Lena Haulrig Lorentzen

  Super super :-)

  Mvh

  Lena

  #26
 7. Charlotte

  Hej!

  Har i stadig absolut nybegynder-hold? Og kan I være behjælpelige med køb af rulleskøjter?

  hilsen Charlotte

  #45
 8. Sune Jensen

  Hej Charlotte,
  Ja, vi har stadig træning for absolut nybegyndere – næste gang er torsdag den 4. juni kl 18:30 – se http://kalender.vrk.dk for mere info.
  Vi kan ikke hjælpe med køb af rulleskøjter, men vi kan anbefale dig at tage ud til Skates4u i Kastrup (www.skates4u.dk) – bedre vejledning finder du ikke.
  Mvh
  Sune

  #46
 9. Torben Miller

  Der er hver torsdag i juni måned begyndertræning kl. 18.30 på P-pladserne ved Valbyhallen. Alle kan deltage i denne træning. Begyndere på side-by-side er også velkomne.
  Træningen aflyses hvis vejret ikke tillader at gennemføre (aflyses i regnvejr).
  Håndledsbestkyttere skal anvendes. Øvrigt beskyttelsesudstyr så som knæbeskyttere, albuebeskyttere og hjelm anbefales. Børn skal anvende såvel håndledsbeskyttere som hjelm. Til rulleskøjteløb benyttes en almindelig cykelhjelm.
  Instuktør torsdage i juni = Torben Miller (mobil 40 89 90 38).

  #51
 10. manal

  Hej :-) jeg er virkelig interesseret i at deltage i jeres begynder hold om mandagen 21.30-23.00 Skal dog sørge for at få købt de rigtige udstyr først. Jeg har aldrig stået på rulle skøjter før så jeg er en ægte begynder :-D vil gerne investere i nogle gode inliners men kan man bruge dem indendørs? Jeg aner ikke hvad jeg skal gå efter? Og er det overhovedet muligt at bare deltage nu? Er jeg ikke meget bagud?

  #909
 11. Sune Jensen

  Hej Manal,

  Jeg vil anbefale sig at tage ind til en af begyndertræningerne inden du køber udstyr. Så kan du se hvad de andre har og bruger, og måske få nogle tips!

  Man kan starte til begyndertræningen hele året, og til april er der træning udendørs.

  mvh
  Sune

  #911
 12. Lene

  Hej
  I har endu ikke information omkring udendørstræning på jeres hjemmeside. Lægger i det snart ind ?

  #916

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af