Berlin ½-maraton

Skrevet af

Afsted til Berlin... (?)

Vi var fem glade løbere, som havde meldt os til Berlin halv-marathon. Vi var Dorthe, Sune, Paolo, Georg og undertegnet og humøret var højt og det var forhåbningerne også!

Jeg havde selv sat mig i B-gruppen og mit mål var 40 min. Dorthe og Sune havde lagt sig I A-gruppen og deres mål var en så god tid som mulig i første gruppe, Dorthe og Sune kom dog ikke til at løbe sammen da A-gruppen var delt i en damegruppe og en herregruppe – til stor glæde for Sune ;) Georg ville forbedre sin tid fra sidste gang og Paolo ville bare løbe stærkt! Turen derned var super hyggelig jeg sad sammen med Georg og den mand er god for en lummer historie eller to, til stor glæde for mig :) Vi ankom, Georg og Paolo gik en tur i byen, mens resten af holdet lavede en ”Klaus kedelig” og blev på hotellet og fiksede skøjter.

Næste morgen stod vi så klar, morgenmaden var elendig (energimæssigt), men spændingen intens. Vi foretog individuel opvarmning og så var det ellers om at komme på plads! Jeg var spændt som en fjeder da B-gruppen satte igang. Jeg vidste Paolo også var der, men anede ikke hvor, og tempoet blev sat hårdt fra start ligesom for at filtrere evt. snydere fra gruppe C væk :) Det var mit første løb i pack, så jeg var meget i tvivl om hvor man skulle ligge, jeg havde dog fået at vide at jeg skulle ligge tæt på top, fordi hvis packet knækkede kunne det være farligt at ligge og rode i bunden… de første 5-7 km gik godt havde ingen problemer med at ligge hvor jeg gjorde om end jeg blev overrasket over hvor hårdt der blev kæmpet om pladsen… Så så jeg Paolo som lå ude og trak på siden af packet, jeg syntes det var rimelig imponerende og gik ud til hans lille gruppe og med det samme mærkede jeg forskellen på et lille pack og et stort pack. Jeg skyndte mig hurtigt ind igen og tænkte sejt hvis Paolo kan det, men jeg vidste at jeg ville dø der…

Efter 10 km kom rykket og fra at være et stort multipack sprang det i tre dele, jeg valgte at følge gruppe 1 og blev forbavset over at jeg stadigvæk ikke var rigtig presset? Men hertil skal nævnes at jeg havde fedtet den rigtig godt af, ydermere mødte jeg 2 løbere fra Slagelse og tænkte ”de har sgu nok prøvet dette før, så følg efter dem!” Paolo betalte desværre for sine føringer og røg væk. Man taler meget om teknik og jeg skal hilse at sige i gruppe B var den meget mikset jeg lå på et tidspunkt bag et ”orn’lig skideskur” af en tysker på 130-135 kg og selv om man skulle mene han havde sin størrelse imod sig, kom han altså i mål med fører feltet, hvilket kun understøtter min teori. Teknik er ALT og muskler er for…

Efter løbet...Anyways, alt gik super, jeg kom i mål med fører feltet og fik en tid på 40:28 en tid jeg kunne havde forbedret en smule hvis jeg havde arbejdet mig op omkring 3 km før mål, men fik ikke mulighed for at se om min finish var ok for lige pludselig var jeg i mål og ingen sprint… Damn… Paolo kom ca. 1 min senere i tiden 41:42 og hvis han havde været mere fortrolig med at ligge i Pack var han kommet i mål med førerfeltet. Dorthe fik en tid på 38:34 og Sune 37:59, hvilket afstedkom en hvis skadefro fra Sune, der jo kunne konstatere at han selvfølgelig var væsentlig stærkere end Dorthe. Georg sprang alle rekorder og forbedre sin tid med 9 min (55:48 min kom han ind på)!!!! Den mand ligger i A-gruppen om 2 år hvis dette forsætter :)

:) De bedste løber hilsner fra Christopher Ouzman

Før startstartområdet berlin ½ maraton

3 Kommentarer til “Berlin ½-maraton”

 1. Georg Lee

  Ja men det hele er jo sagt nu af Christopher (tak for berigende snak og meninger og fire rare rejsekammerater, det er jo det der gør så hyggeligt). Han gjorde det igen ham “speedy Chris”, altså kom før mig. Men han har ret det var en rigtig hyggelig tur, den gør vi sørme om igen. Tak til alle der sendte glade og opmuntende sms
  Prøver lige at tilføje et par stemnings billeder.

  #5
 2. Dorthe Olsen

  Resultater kan findes her:
  http://berlinerhm.mikatiming.de/2009/

  …både under inline-skating fitness og inline-skating speed/teams…

  #8
 3. Dorthe Olsen

  … og her er der i høj grad mulighed for at lege “Find Holger” – eller hvem man nu har lyst til at finde.

  http://picasaweb.google.de/thomasziesecke

  http://picasaweb.google.com/nawarthmal

  Og lidt video: http://www.youtube.com/watch?v=EAgbx6MztRw

  #9

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af