NU kommer banen i Ørestad Syd

Skrevet af

Den kommende rulleskøjtebane i Ørestad Syd

Efter mange års arbejde på at få etableret en trafik fri træningsfacilitet til medlemmerne i VRK, og flere skuffelser undervejs, er det nu endeligt lykkedes. Der bygges her i løbet af sommeren 2009 et rulleskøjteanlæg i det nye Plug n’ Play areal i Ørestad Syd.

Anlægget kommer til at bestå af en 200 meter speedskatingbane, 6 meter bred og med let hævet sving – helt efter internationale foreskrifter. I midten af banen bliver der et stort flat areal der kan bruges til leg og øvelser.

Vesterbro Rulleskøjte Klub har de seneste 2 år arbejdet sammen med By & Havn på planerne med et rulleskøjteanlæg i Ørestad. Da Nordea Danmark Fonden trådte til med midlerne til opførelsen, blev drømmen endelig til virkelighed, og anlægget forventes at være klart i løbet af sommeren – ca. juli måned.

VRK arbejder lige nu på også at få skabt nogle klubhusfaciliteter i området, gerne i samarbejde med andre foreninger der vil komme til at få hjemsted i Plug n’ Play området.

Læs mere:

3 Kommentarer til “NU kommer banen i Ørestad Syd”

 1. Ole Schrøder

  Eeeeeendelig ;-)

  #25
 2. Laurent

  Godt gået VRK! Det er virkleig flot. Jeg glæder mig til at komme forbi banen.

  #27
 3. STORSLÅET – og fed hjemmeside forresten

  #32

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af