Masters Bruttotrupsamling 3

Skrevet af

Beretning fra den 3. masters bruttotrupsamling. Af Christopher Ouzman.

Masterssamlingen foregik denne gang I Gerlev nær ved Slagelse. Faciliteterne var perfekte og humøret højt da vi mødtes fredag kl 16:00. Jeg havde sat min lid til DSB og så er man jo en åbenlys idiot. Mit tog var præcist så forsinket at jeg missede bussen, mine tanker går til de mennesker som er så uheldige, at de i deres hverdag er nød til at benytte et selskab med så tvivlsom ry. Nå men en taxa senere og en pung som nu var blevet lænset på det skammeligste (Nej, jeg overvejede ikke at komme for sent) ankom jeg til Gerlev.

Jeg tjekkede ind på mit dobbeltværelse da jeg havde været så forudseende at bestille et sådan for den beskedne sum af 75 kr. For at sige det på en anden måde, for en merbetaling på 75 kr. fik jeg sikret mig min nattesøvn og behøvede ikke at bekymre mig om, at finsk skovhugger kongres holdte deres årlige motorsavs massakre 40 meter fra mig i fællessalen… Ah, hvilken herlig befrielse.

MasterstræningNå tilbage til detaljerne, 1 dagen tog vi ud på Slagelses lækre udendørs bane og jo den er super lækker fantastisk og alt det der, men jeg tænder altså stadigvæk på landevejen, men absolut sjovt at prøve.

Om aftenen fik vi god mad og derefter en slags team building –get to know each other- aktivitet. Det er altid meget spændende og man lærer da noget nyt hver gang, for mig blev det rigtigt spændende da der blev åbnet for sluserne omkring Etik, men tiden var desværre ved at løbe fra os så der måtte lægges låg på… Damn

Næste dag startede for nogle i svømmehallen lidt over 7 og det var en ganske rar måde at vågne på… Belært af tidligere erfaringer åd jeg som en hest (gad vide om de virkelig spiser så meget?) til morgenmaden og så var jeg eller klar til tæsk 6*7 kilometres interval træning.

Allerede ved opvarmningen vidste man at det ville komme til at gøre avs. Vi blev delt i 5 hold og havde man problemer kunne man rykke en grp. ned Der var dog nogle som havde det for hårdt bl.a. fordi det var deres første tur ude, og det er klart at de har lidt extra meget, men meningen var også, at man allerede havde fået lidt udendørs kulør så de var blevet advaret. Selv kom min første lille krise første gang i modvind i vores gruppe på 4, Jeg tænkte damn, jeg kommer til at få tæsk, men så slog min vintertræning heldigvis til (noget skal man vel få for at havde kørt i regnvejr i januar og februar.

Og jeg begyndte sammen med resten af gruppen at komme ind i god rytme og man fik faktisk en super fornemmelse for hvor vigtig skift kan være (vi skiftede ca. Ved hver 400-500 m) den sidste tur hjem i modvind var dog en lidelse, men jeg var også så uheldig at få Kirsten (verdensmesteren for piger over 50) liggende foran mig. Hun er så lille og ligger så lavt (og kører super godt, btw) at det var som at stå på en øde mark, midt i en orkan uden at ærligt træ til at søge ly ved.

Da jeg kom i mål var jeg mere en rigtig godt træt heldigvis var det hele slut –sådan da, vi skulle lige have en gang tæsk i gymnastik salen. Som altid lagde Sutton ud med Low walk, men denne gang 45 skridt… Av mine stakkels ben. Så fulgte en bens squat 40stk. , Cat walk, low walk, 90 sek. Sit ups på væg efterfulgt af 3 spring og cat walk igen. Til dem som ikke havde prøvet det før, tør jeg godt give en stats garanti på at de har været rigtig ømme lårbasser, men så kan man lærer det NO PAIN NO GAIN… Derefter fulgte den sædvanlige rutine med evaluering og pakning. Og jeg glæder mig allerede til næsten gang.

I mellemtiden skal vi (Sune, Dorthe, Georg, Paolo og undertegnet) en tur til Berlin halv marathon. Og der skal den havde fuld spade for det er NU SÆSONEN ER IGANG…

En kommentar til “Masters Bruttotrupsamling 3”

 1. Gitte Rosfort

  Først stort tillykke med den nye hjemmeside :-)

  Og så AV MIN arm !!!!!
  Sikken en krimi , jeg holdt vejret af bar spænding og hvor er jeg dog bare jaloux på dig Christopher ;-) )
  Og alle jer andre, der var med på Masters nr 3
  Men jeg håber jeg får chancen næste gang
  God tur til alle jer der skal til halv marathon i Berlin
  Gitte

  #3

Læg en besked

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-->

Indmeldelse i VRK

Vejret i København

Arkiv

Post adresse

Vesterbro Rulleskøjte Klub
c/o Steen Schjølin Larsen
Vonsildvej 7
2770 Kastrup

Email til bestyrelsen:
bestyrelsen@vrk.dk

Nyhedskategorier

VRK er medlem af